Toroni

Toroni je letovalište na zapadnoj obali Sitonije. Smešteno je u manjoj uvali, zaštićeno od talasa i vetra. Od Neos Marmarasa je udaljeno 20km, dok je najbliže mesto, Porto Kufo, na par kilometara udaljenosti. Sve smeštajne jedinice su na 50m udaljenosti od plaže. Svi turistički sadržaji potrebni za neometano porodično putovanje skoncentrisani su na šetalištu. U mestu postoji par taverni u kojima možete da uživate u specijalitetima grčke nacionalne kuhinje, kao i nekoliko odlično opremljenih prodavnica u kojima možete pronaći sve ono što će Vaš boravak učiniti komfornijim. Ljubitelji istorije mogu uživati u prelepim ostacima antičkog grada koji predstavlja atrakciju ovog dela poluostrva.

Toroni leži na vrlo popularnoj, dva kilometra dugoj peščanoj plaži, nagradjenoj Plavom zastavicom. Ova plaža predstavlja pravi simbol mestaFantastična plaža pleni svojom lepotom i veličinom celom svojom dužinom. Sitni kamenčići su potpuno identični kako na plaži, tako i u vodi. Plaža je posebno popularna kod porodica koji na putovanje dolaze sa malom decom pre svega zbog zelenila koje je okružuje, peska zlatne boje i postepenog ulaska u vodu. Predstavlja pravi izbor za zaljubljenike u prirodu. Omogućava kupanje u toplom, bistrom moru, bez velike gužve. 

 

Toroni u svojoj okolini ima dosta uredjenih i neuredjenih plaža. Dobar deo njih je sa beach barovima i sportskim animacijama. Prva plaža do Toronija je Tristinika, na kojoj se nalazi popularni Despotiko Hotel. Severnije, ka Neos Marmarasu, ispod hotela Poseion Beach, se nalazi i beach bar Las Banditas, postavljen na jednoj od lepših plaža regije.

Južno od Toronija je Kalamici, plaža u uvali sa par beach barova i par prodavnica, takodje vrlo popularna kod porodica sa manjom decom.

Boravak u Toroniju otvara Vam mogućnost organizovanja par vrlo interesantnih izleta:

  • Obilazak Svete Gore

  • Obilazak Meteora

  • Izlet u Solun

  • Krstarenje zalivom Toroneos

  • Poseta Waterland-u

Ponuda smeštaja Toroni

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Izrada web sajta Progressive Media