Amolofi plaža – Nea Peramos

Prelepa plaža Amolofi jedna je od najlepših plaža Severne Grčke, ako ne i najlepša. Nalazi se u neposrednoj blizini Nea Peramosa. Univerzalna, mega plaža koja retko koga ostavlja ravnodušnim. Plaža će Vas zasigurno ostaviti bez daha. Podeljena je na tri dela i prekrivena izuzetno sitnim, finim, brašnasto žuto-belim peskom. Često stičete utisak da ste na nekoj od Karipskih plaža. Zahvaljujući svojoj prostranosti na Amolofiju nema gužve čak ni u samom jeku sezone. Ulaz u vodu je naručito dugačak što će svakako obradovati kako roditelje, tako i decu. Gotovo celom dužinom plaže se nalaze kafići, ali postoje i delovi na kojima možete staviti svoj peškir i suncobran. Ono što će posebno oduševiti turiste koji idu u Nea Peramos sopstvenim prevozom, jeste da se parking nalazi tik uz ovu plažu.

 

Nea Peramos i Amolofi plaža su zaista fantastičan izbor za letovanje, a mi Vam preporučujemo da posetite i uživate u nekom od brojnih beach barova koji se nalaze duž obale.

Jedan za drugim, nadovezuju se:

  • Blue Beach
  • Peponi
  • Paradise
  • KOO Beach
  • La Roca
  • Ammos Beach
  • Riva Beach Resort    

 

Blue beach bar

Blue beach bar je prvi od brojnih beach barova koje ukrašavaju Amolofi plažu. Bar je velik sa odličnom ponudom i uslugom i velikim brojem ležaljki i suncobrana koji se dobijaju besplatno uz poručeno piće. Na plaži se nalazi izdignuti beach bar urađen od paleta u kojem možete popiti piće i uživati u letnjem danu. Na ulazu na samu plažu izgrađeni su tuševi gde se možete okupati. U zaleđu plaže nalaze se ogromni natkriven parking prostor u hladu.

Peponi beach bar

 

Peponi beach bar je po našem mišljenju najlepši beach bar Amolofi plaže. Na samom ulazu čeka Vas ogroman parking prostor gde možete parkirati svoje vozilo. Sam ulazak u objekat ostaviće Vas bez daha. Peponi beach bar je moderno uradjen do sitnih detalja. Sve govori podatak, da pojedine ležaljke poseduju sef u koji možete staviti svoje dragocenosti. Ta usluga se naravno posebno plaća. Sam boravak u ovom beach baru nije skup. Uz 2 kupljena pića na celodnevno korišćenje dobijate suncobran sa dve ležaljke. Na plaži je postavljeno više vrsta ležaljki. Većina ležaljki poseduje debele sunđere koje će Vam obezbediti vrhunki užitak. Postoje i posebni delovi na plaži sa baldahinima. Takođe tu su i delovi na plaži u kojima možete uživati i lenčkariti u lazy begovima. Sve ležaljke pokrivene su suncobranima koje su napravljeni od sasušenih palminih listova. Sam beach bar pruža mogućnost i pripreme obroka, doručka i ručka. Na plaži se nalaze i tereni za odbojku, kao i tuševi.

 

Ammos beach bar

 

Ammos beach bar je još jedan u nizu prelepih beach barova koje ulepšavaju Amolofi plažu. Kao i kod ostalih, i ovaj beach bar poseduje natkriveni parking prostor. Ono što ulepšava  beach bar je svakako i dečije igralište. Beach bar je moderno opremljen, sa ležaljkama koje poseduju debele sunđere i obezbeđuju Vam vrhunski odmor i uživanje. Suncobrani su napravljeni od sasušenih listova palme. Uz atmosferu koja vlada i muziku koja je u pozadini bara imaćete osećaj kao da ste na nekoj od plaža na Kubi.

Paradise beach bar

Vrhunski opremljen bar koji  privlači turiste cele regije je Paradiso Beach bar. Plaža poseduje sve ono što jedna plaža i treba da ima kako bi pružila vrhunski i kvalitetan odmor. Na samom ulazu se nalazi parking, a ono što najviše privlači jeste prelepo uradjen beach bar od paleta. Uz popijena dva pića, kao i na ostalim beach barovima, dobijate na korišćenje suncobran i dve ležaljke. Plažu ulepšavaju baldahini, kao i lazy begovi rasuti po prelepom sitnom pesku.

Riva beach project

 

Riva beach project je vrhunski kompleks. Na ulasku u beach bar čeka Vas naravno prostran parking prostor. Sa Vaše desne strane će se naći hotel Riva sa bazenom, koji je namenjen kako deci, tako i odraslima. Takođe, kompleks poseduje i otvoreni restoran. Ono što je posebno zanimljivo je to da na ovom beach baru imate posebnu vrstu privatnosti sa obzirom da su ležaljke postavljene na izdignutim drvenim platformama.

 

Ponuda smeštaja Nea Peramos

Izrada web sajta Progressive Media